top of page

 

Go with the Online Flow

Stap in de online wereld die ik voor je heb gecreëerd! Ontdek de online sessies.

Ik kom heel graag bij je thuis als je jouw matje uit wil rollen op een plek en moment dat het jou uit komt.

Met alle enthousiasme die ik in de camera stort, geef ik je het gevoel dat ik even bij je ben. Er voor jou ben.

Ik ontvang je met Liefde van een afstand en toch dichtbij!

Kies zelf een sessie uit de onderstaande trailers.

Een korte weergave om je keuze te bepalen.

Zo kun je naast de beschrijving van de inhoud even meekijken en meevoelen

 

Ik lanceer steeds nieuwe sessies in allerlei yogastijlen met elke keer een ander thema.

Zo kies je op ieder moment waar je behoefte aan hebt en wat bij jou past.

Stuur me een mailtje, berichtje of appje met je keuze en ik stuur je direct de video-link toe!

Je hebt 1 sessie een maand lang voor €19!

En... je kunt iedere dag beginnen, vanaf die dag heb je de sessie 1 maand online.

Ik ben er altijd. Online. Voor jou.

Go with the online flow.

Namaste

Yoga Nidra is een liggende begeleide meditatie . Een staat van ontspanning tussen waken en slapen in. In 51min beweeg je tussen de lagen van je bewustzijn waar diepe lichamelijke en geestelijke heling plaats vindt.

De verbinding met jezelf is de allerbelangrijkste. Vind jouw innerlijke kompas in 63min intense flow die je vanuit een liggende meditatie tot een dynamische freestyle flow brengt. Met een stukje yin na de yang. Connect to yourself!

Zuiver Zijn in een fijne combi van release flow & yinhoudingen. Activeer je keelchakra, reinig je energie en laat in 65min spanning en negativiteit verdwijnen uit je lichaam en geest.

Gevoel ligt in je heup-en bekkengebied. 63min yin met heupopeners zorgt voor meer stroming van energie rond je sacrale chakra waar gevoel ontstaat. 

Creëer hier meer ruimte. Laat los wat je vastzet in je heupen. Voel!

Balanceer jouw yin & yang energie met de wisselende neusademhaling en yinhoudingen voor de long- en dikke darmmeridiaan. Open je energetische en emotionele afweersysteem. Vind met 60min yin de balans terug!

Sla je "vleugels" uit met een spiergroep in je schoudergordel. Bewust gebruik opent je hart, ondersteunt je ademhaling, ontspant nek&schouders, creëert ruimte om emotioneel los te laten. Open Jezelf in 61min release flow. 

Ontspannen;een kunst op zich. Laat me je helpen met 62min restorative yoga. Een vorm van yoga waarin je zo onbelast mogelijk in de houdingen blijft

en je lijf, hoofd en hart herstelt. Duik diep in totale Ontspanning!

Maak een begin. Hoe klein of groot je stap ook is! Verander de energie in jou. Zet iets in gang. Breng iets in beweging. Geef jezelf 2x een half uur met deze 2 kortere sessies; 35min intense flow en 33min yoga nidra in 1 sessie!

Ontvang Bewust met deze yin sessie. Activeer de meridiaan van het hartzakje en de triple heater om alle prikkels te filteren. Stimuleer de nervus vagus die je onbewuste lichaamsprocessen aanstuurt. Zet jezelf 64min "uit"!

Reset. Recharge. Reload yourself! Vul jouw batterij met 66min release flow. Boost je energie door activatie van het zonnevlecht chakra. Open je maag-

en miltmeridiaan om te ontladen zodat je volledig kunt opladen.

Ik neem je mee naar jouw yin&yang! De 2 soorten energie die je in je hebt en die voortdurend veranderen qua balans. 30min flow & 30min yin om je energie naar een hoger niveau te brengen, laat beide energieën stromen!

Yin sessie van 65min om fysiek en mentaal de rust in jezelf op te zoeken.

Een meditatie en verschillende yinhoudingen zorgen voor de doorstroming van de blaas- en de niermeridiaan die belangrijk zijn voor het ontladen van stress.

De ruimte opzoeken voor jezelf heeft alles te maken met de relatie tussen jouw lichaam en geest; de body-mind connectie. Ervaar in 62min Yin hoe die 2 met elkaar zijn verbonden en hoe belangrijk het is om jouw ruimte te "nemen". 

Even weg... Ga 50min met me mee op reis in een yoga nidra sessie.

 Leer wat the three magic breaths zijn en hoe ze jou kunnen helpen te ont-spannen. Laat je meevoeren naar daar waar je "weg" bent!

bottom of page