Linda Veen

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als docente Theaterdans en heb jaren fulltime over de hele wereld als danseres gewerkt. Daarnaast kreeg ik de kans om me te ontwikkelen als choreografe. Een prachtig vak om te mogen creëren en tot uiting brengen wat er in je gedachten ontstaat.

Elf jaar geleden stond ik voor het eerst in een yogales en raakte geïnspireerd door de diepgang en de bijzondere benadering van bewegen die yoga biedt. Zo anders dan dans maar juist daarom een geweldige aanvulling. Het missende stukje van mijn puzzel.

Ik volgde de Yoga Teacher Training bij Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil en Johan Noorloos en startte met het opzetten van Go with the flow. Tijd om de showbusiness achter me te laten en mijn hart te volgen in het verwezenlijken van mijn droom; het opbouwen van mijn eigen bedrijf.

Yoga is voor mij meer dan alleen de les op de mat. Het is een visie, een inzicht, een manier van het leven áán gaan, er mee om gaan en er 

ín staan. Het leven écht leven. Ik vind er de plek in mezelf waar het rustig is en waar ik mijn innerlijke stem kan horen als ik bewust luister.

Ik voel wat de yoga met me doet en hoeveel moois het me gebracht heeft en nog brengt en dát wil ik graag

met je delen en met liefde en passie doorgeven!

  Zie ik je binnenkort ergens op de mat?!