top of page

Linda Veen

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als docente Theaterdans en heb jaren fulltime over de hele wereld als danseres gewerkt. Daarnaast kreeg ik de kans om me te ontwikkelen als choreografe. Een prachtig vak om te mogen creëren en tot uiting brengen wat er in je gedachten ontstaat.

Dertien jaar geleden stond ik voor het eerst in een yogales en raakte geïnspireerd door de diepgang en de bijzondere benadering van bewegen die yoga biedt. Zo anders dan dans maar juist daarom een geweldige aanvulling. Het missende stukje van mijn puzzel.

Ik volgde de Yoga Teacher Training bij Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil en Johan Noorloos en startte met het opzetten van Go with the flow. Tijd om de showbusiness achter me te laten en mijn hart te volgen in het verwezenlijken van mijn droom; het opbouwen van mijn eigen bedrijf.

Yoga is voor mij meer dan alleen de les op de mat. Het is een visie, een inzicht, een manier van het leven áán gaan, er mee om gaan, 

er ín staan. Het leven écht leven. Ik vind er de plek in mezelf waar het rustig is en waar ik mijn innerlijke stem kan horen als ik bewust luister.

Met twee jaar internationale studie Yoga Therapy aan The Yoga Therapy Institute - www.theyogatherapyinstitute.org

bied ik als cum laude afgestudeerd yogatherapeut deze prachtige vorm van holistische therapie.

Verdieping en toepassing van mijn vak in een waardevolle combinatie van

biologische, fysiologische en moderne therapeutische behandelwijzen die trauma-informed zijn. 

 

Ik kijk naar jou als geheel om je lichamelijke en geestelijke gezondheid te versterken. Het bereik en de mogelijkheden daarin zijn eindeloos. 

Zodra er een disbalans optreedt in kleine of grote vorm, zodra "dis-ease" een rol speelt in jouw leven,

biedt Yoga Therapie je een weg om daar fysiek en mentaal mee om te gaan.

Ik voel wat de yoga met me doet en hoeveel moois het me gebracht heeft en nog brengt en dát wil ik graag

met je delen en met liefde en passie doorgeven!

  Zie ik je binnenkort ergens op de mat?!

bottom of page