Studio Sessies

Vanaf eind 2017 heeft Go with the flow een eigen studio ruimte. Een plek waar je jezelf in alle rust terug kunt vinden op de mat. 

De studio ademt een ontspannen sfeer uit; een huiskamer-gevoel om bewust thuis te komen bij jezelf. Met jezelf. In jezelf. 

Alle benodigdheden voor de les zijn er en ná afloop is er gratis thee of koffie met iets lekkers om na te genieten.

Persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de les is waar Go with the flow voor staat!

Wekelijkse studio sessies

Restorative Yin Woensdag 9.15-10.45uur

Verzacht in een yin sessie; 

om tot jezelf te komen op de mat!

Intense Flow Zondag 10.00-11.30uur

Geniet van een energieke flow;

ontdek that-sunday-feeling!

Van mei tot en met september is deze sessie

@ the beach op Strand Zuid in Bergen aan Zee!!

Heel graag je plek op tijd reserveren!

Een les duurt 90 minuten en kost €19.

Kosteloos afzeggen tót 24uur voor aanvang van de les!!

Volg voor extras sessies & events social media!

 

Les Stijlen Go with the flow

Intense Flow; een intensievere les met meer nadruk op de yang-elementen, ontspanning door inspanning. Het samenspel van de ademhaling en de beweging brengt je in een ritme en neemt je mee in een flow waardoor je even uit je hoofd raakt. De afwisseling van de dynamische houdingen geeft je alle kans om binnen je eigen grenzen bewuster te bewegen, te ontwikkelen en te versterken met respect voor je lijf.

Je stimuleert de circulatie van energie, bloed en zuurstof én creëert met de flow zowel fysiek als mentaal meer ruimte voor jezelf.

  

 Release Flow; een rustigere les waarin het specifiek gaat om het loslaten van spanning in lichaam en geest. Een zachte flow zonder te veel fysieke belastingen of uitdagingen zorgt voor een zachte, vloeiende afwisseling tussen aanspannen en loslaten. Contract & Release in de houdingen waarbij het combineren van je adem met de beweging het uitgangspunt is. Dit zorgt voor een meer ontspannen flow die je energiestroom en bloedsomloop activeert en tegelijkertijd met meer aandacht voor de yin-elementen je een diepe ontspanning biedt.

Restorative Yin; een rustige vorm van yoga waarin je de ruimte op zoekt in dieper liggende spieren, bindweefsel, pezen, banden en gewrichten.

Juist vanuit ontspanning en zonder te veel spierspanning blijf je 3 tot 5 minuten of langer in 1 pose. Dit geeft naast alle "yang" in je leven een rustgevend en meditatief effect, een verdiepende werking binnen je eigen practice, het vergroot je bewegingsbereik en stimuleert de doorstroming van energie in het meridianenstelsel in je lijf. Yin herstelt de balans in je hoofd en hart vanuit Rust.