top of page

 

Studio Sessies

Vanaf eind 2017 heeft Go with the flow een eigen studio ruimte. Een plek waar je jezelf in alle rust terug kunt vinden op de mat. 

De studio ademt een ontspannen sfeer uit; een huiskamer-gevoel om bewust thuis te komen bij jezelf. Met jezelf. In jezelf. 

Alle benodigdheden voor de les zijn er en ná afloop is er gratis thee of koffie met iets lekkers om na te genieten.

Persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de les is waar Go with the flow voor staat!

Wekelijkse studio sessies

Soft Yin Woensdag 9.15-10.45uur

Verzacht in een yin sessie; 

om tot jezelf te komen op de mat!

Intense Flow Zondag 10.00-11.30uur

Een energieke combi van intense & release flow;

ontdek that-sunday-feeling!

Van mei tot en met september is deze sessie

@ the beach op Strand Zuid in Bergen aan Zee!!

Heel graag je plek op tijd reserveren!

Een les duurt 90 minuten en kost €19.

Kosteloos afzeggen tót 24uur voor aanvang van de les!!

Volg voor extras sessies & events social media!

Les Stijlen Go with the flow

Intense Flow; een intensieve dynamische flow met meer nadruk op de yang-elementen, ontspanning door inspanning. Het samenspel van de ademhaling en de beweging brengt je in een flow waardoor je even uit je hoofd raakt. Kom in je lijf en beweeg bewuster binnen je

eigen grenzen. Stimuleer de circulatie van bloed, zuurstof en energie én creëer zowel fysiek als mentaal meer ruimte voor jezelf.

  

 Release Flow; een rustige flow waarin het gaat om het loslaten van spanning in lichaam en geest. Zonder fysieke belastingen of uitdagingen

 met een zachte, vloeiende afwisseling tussen aanspannen en loslaten. Contract & Release in de houdingen met je adem als uitgangspunt.

Dit bevordert je bloedsomloop, balanceert je energieniveau en geeft door de aandacht voor de yin-elementen diepe ont-spanning.

Soft Yin; een zachte vorm waarin je in zittende & liggende houdingen de ruimte op zoekt in dieper liggende spieren, bindweefsel, pezen, banden en gewrichten. Met gebruik van je adem en juist vanuit ontspanning, zonder te veel spierspanning, blijf je 3-5 min in 1 pose. Dit heeft een rustgevend en meditatief effect, een verdiepende werking binnen je eigen practice, vergroot je bewegingsbereik en activeert de

energiestroom in het meridianenstelsel in je lijf. Yin herstelt de balans in je lijf, hoofd en hart vanuit Rust.

bottom of page