top of page

Linda is Liefde, alleen maar Liefde.

- Nanda

Yoga van Linda is als een schoolreisje met de bus. Elke keer neemt ze ons mee op reis vol verrassingen. Mentaal volledig los van waar we mee bezig zijn en heerlijk fysiek. Bij 'thuiskomst', in een lekkere gezamenlijke flow, is er voor wie wil thee en ConneXXion.

En voor je het weet heb je een strippenkaart!

- Wouter

Linda weet in haar lessen iedere deelnemer persoonlijk te stimuleren. Ze levert maatwerk en biedt de mogelijkheid dat ieder haar/zijn eigen balans mag ontdekken. Linda schept een heerlijke sfeer met een mooi evenwicht tussen ontspanning & inspanning. Als oudere deelneemster kan ik hierdoor op eigen kunnen meedoen en dat werkt heel uitnodigend. En de yogalessen op het strand; ik heb er nu al heimwee naar... 

- Ien

Mijn yogajuf is TOP!

- Arjen

Zacht en mooi brengt ze ons in de verleiding om te voelen.

Ze creëert kleine sprookjes waarin we ons omringen met de kracht van haar licht.

Dat is Linda voor mij.

- Nadine

Linda is naast een ontzettend goede yoga lerares een vrolijk, positief en prettig persoon die mij yoga op een aangename manier laat ervaren. De lessen zijn leuk en afwisselend; intens maar ook zeer ontspannend. Met vaak nieuwe uitdagende oefeningen waarbij je altijd zelf je grens aan kan en mag geven. Na de les is er alle ruimte voor openhartige gesprekken onder het genot van thee, koffie en wat lekkers. Een heerlijk rustpunt in mijn hectische bestaan. Ik kan het iedereen aanraden!

- Olaf

Ik ben bij Go with the flow gekomen om mijn core te versterken en mijn rugklachten te verminderen. Inmiddels is het zoveel meer dan dat. Bijzonder. En na iedere les kom ik weer helemaal ontspannen thuis.

- Mieke

Linda is mooi van buiten en van binnen. Ze weet een prima balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Ik ga graag naar haar les en kom er heel blij vandaan. Ik ben zelf yogadocent maar leer ook iedere keer van Linda.

- Geralde

Een yogasessie bij Linda is een bijzondere ervaring. Zij neemt je mee op reis in jezelf. Haar kracht is dat ze iedereen persoonlijke aandacht geeft. Hierdoor voel je je snel veilig en op je gemak. Na de les laat ze je rustig bijkomen. Geen ruimte voor stress en heerlijk tot jezelf komen.

Dat is yoga bij Linda.

- Gineke

Go with the flow brengt mij rust, tijd voor mezelf, een soepeler lichaam en bovenal positieve energie en liefde.

- Ingrid

bottom of page