Go with the flow @ the studio

De studio is gesloten tot binnen lesgeven weer mag... check Go with the online flow voor de mogelijkheden!

Vanaf eind 2017 heeft Go with the flow een eigen studio ruimte. Een plek waar je jezelf in alle rust terug kunt vinden op de mat. 

De studio ademt een ontspannen sfeer uit; een huiskamer-gevoel om bewust thuis te komen bij jezelf. Met jezelf. In jezelf. 

Alle benodigdheden voor de les zijn aanwezig en ná de les is er altijd gratis thee of koffie met iets lekkers om 

na te genieten. Persoonlijke aandacht voor, tijdens en na de les is waar Go with the flow voor staat!

Voor nú zijn er de strandlessen!

Vaste prik is de zondagochtend les die al jaren van mei tm sept op het strand in Bergen aan Zee wordt gegeven!

Dit is een intense flow les van 90 minuten, extra lang de tijd voor jezelf op de mat met uitzicht op zee.

Zondag 10.00 - 11.30uur Intense Flow €18

Nieuw is de Walkabout Yoga! 

Een half uur wandelen, 1 uur yoga en een half uur wandelen terug. 2uur heerlijk buiten Zijn.

Bewust ademhalen en bewegen op het strand. Met afhankelijk van het weer een actieve of rustige flow.

Dinsdag 9.00 - 11.00uur Walkabout Yoga €20

Reserveer je plek op tijd want er is plek voor 4 deelnemers ivm de Corona regels.

Check social media voor de data of neem contact op.

 

Les Stijlen Go with the flow

Intense flow; een intensievere les met meer nadruk op de yang-elementen, ontspanning door inspanning. Het samenspel van de ademhaling en de beweging brengt je in een ritme en neemt je mee in een flow waardoor je even uit je hoofd raakt. De afwisseling van de dynamische houdingen geeft je alle kans om binnen je eigen grenzen bewuster te bewegen, te ontwikkelen en te versterken met respect voor je lijf.

Je stimuleert de circulatie van energie, bloed en zuurstof én creëert met de flow zowel fysiek als mentaal meer ruimte voor jezelf.

  

 Release flow; een rustigere les waarin het specifiek gaat om het loslaten van spanning in lichaam en geest. Een easy flow zonder te veel fysieke belastingen of uitdagingen zorgt voor een zachte, vloeiende afwisseling tussen aanspannen en loslaten. Contract & Release in de houdingen waarbij het combineren van je adem met de beweging het uitgangspunt is. Dit zorgt voor een meer ontspannen flow die je energiestroom en bloedsomloop activeert en tegelijkertijd met meer aandacht voor de yin-elementen je een diepe ontspanning biedt.

Yin yoga; een rustige vorm van yoga waarin je de ruimte op zoekt in dieper liggende spieren, bindweefsel, pezen, banden en gewrichten.

Juist vanuit ontspanning en zonder te veel spierspanning blijf je 3 tot 5 minuten of langer in 1 pose. Dit geeft naast alle "yang" in je leven een rustgevend en meditatief effect, een verdiepende werking binnen je eigen practice, het vergroot je bewegingsbereik en stimuleert de doorstroming van energie in het meridianenstelsel in je lijf. Yin herstelt de balans in je hoofd en hart vanuit Rust.